Lancering website en LinkedIn Hydronex

26/09/2022

Lancering website en LinkedIn Hydronex

Hydronex is live! Vanaf vandaag staan de website en LinkedIn-pagina van deze nieuwe onderneming online. Hydronex is dé partner in de ontwikkeling van smart energy hubs en werkt samen met strategische partners aan het oplossen van complexe energievraagstukken. Wij geloven dat slimme energiehubs de kern van het antwoord vormen in deze vraagstukken, met hierin een belangrijke rol voor de ontwikkeling van waterstof.

Roelofs Groep

Hydronex is een dochteronderneming van de Roelofs Groep. Hydronex is ervan overtuigd dat ondernemers en sectoren meer en meer zullen bijdragen aan de transitie naar een nieuwe economie; een economie waarin duurzaamheid (in de breedste zin) de boventoon voert en onze energievoorziening toekomstbestendig is.

“Met Hydronex zetten we in op slimme oplossingen in de energietransitie”, licht Marcel Grit toe, commercieel directeur van Roelofs. “Deze bijdrage aan de energietransitie is volgens ons de nieuwe ‘license to operate’. Hydronex verbindt partners met duurzaamheidsdoelstellingen en energievraagstukken aan partners met de technische knowhow, financiële middelen of assets. Hydronex is hierin zelf ook een risicodragende partij.”

Aanpak

De smart energy hubs leggen slimme verbindingen tussen de productie, distributie, de opslag en de opwek van duurzame energie door middel van waterstof. Het doel van onze projecten is het optimaliseren van de betaalbaarheid, de continuïteit en leveringszekerheid van energie. De aanpak van Hydronex in projecten is pragmatisch en gericht op de lange termijn: van initiëren en ontwikkelen tot en met realiseren en exploiteren. Lees hier meer over op deze website.

 

Op de hoogte blijven over Hydronex?
Volg ons op LinkedIn