Hydronex kompaanlid van HyNorth

13/05/2024

Hydronex kompaanlid van HyNorth

Hydronex, een dochteronderneming van de Roelofs Groep, is trots om zichzelf te presenteren als kompaanlid van HyNorth. Als een van de eerste leden van deze netwerkorganisatie dragen we bij aan de energietransitie in Noord-Nederland.

Over Hydronex

Hydronex is gespecialiseerd in de ontwikkeling van slimme energiehubs en ziet waterstof als een van de belangrijkste bouwsteen binnen deze ontwikkeling. Onze activiteiten omvatten het initiëren, ontwikkelen, financieren en exploiteren van deze hubs. We geloven dat ondernemers en sectoren een cruciale rol zullen spelen bij de overgang naar een nieuwe economie. Daarom werken we samen met partners om duurzame oplossingen te creëren die de energietransitie in Noord-Nederland vormgeven.

Waterstofkoploper

HyNorth is vastbesloten om het Noorden tot een koploper in de waterstofeconomie te maken. HyNorth staat als ketenregisseur klaar om bedrijven, kennisinstellingen, overheden en andere belanghebbenden te ondersteunen op het gebied van waterstof. Samen bouwen de partners aan een duurzame toekomst waarin waterstof een cruciale rol speelt.

“HyNorth organiseert op een hele effectieve, toegankelijke en plezierige manier kennisdeling en netwerkmomenten”, licht Jelle Gerbrandy toe, projectontwikkelaar Energie en Waterstof bij Hydronex. “Deze manier van werken spreekt ons aan en daarom was lid worden voor ons een logische keuze.”

Lees meer over de projecten van Hydronex en ontdek hoe we samen de energietransitie in Noord-Nederland vormgeven